هرچند جزو اقلام ضروری سبد خانوار نیست، اما مردم با خرد بوسیله خواص بالای این ماده آن را تهیه می کنند. امروزه عسل روند تولید غریزی خود را از دست داده، بوسیله طوری که بسیاری از نمونه های بازاری تقلبی و مضرند و نسبت به شهد غریزی قیمت پایینی دارند. مشکلات عسل جعلی
یکی از فروشندگان شهد با بیش از ۲۰ سال سابقه فروش در خصوص امتیاز شهد غریزی از نمونه تغذیه ای و قلابی آن می گوید: درون گذشته با توجه بوسیله استفاده نکردن از سپاسگزاری در تولید انگبین معیار تغذیه ای و تقلبی آن اندک یافت می شد و تشخیص اصالت آن نیز از طریق روش های مختلفی نظیر عطرو بو راحت وجود. «سیروس » ادامه می دهد: امروزه با وجود شرایط ابکی اقتصادی و نبود منبع درآمد کافی، زنبورداران از شکرهای سهمیه ای بخت استعمال می کنند، لذا با بود حربه های جدید و افزودنی ها، امکان نمره آنها دشوار است، بوسیله طوری که تا اینکه افراد متخصص نیز دراین باره دچار لغزش می شوند و عزب با کاربرد از مایه ها و آزمایش های پیشرفته این فرمان امکان پذیر است. ضمن رمز به آشفتگی راسته عسل در شرایط رقیق اقتصادی می افزاید: از دلایل آشفتگی میدان شهد می استعداد بوسیله نبود ثبات ارزش و بازرسی دقیق اشاره کرد.
تولیدکننده و فروشنده در قیمت گذاری انگبین دخالت مستقیمی دارند و مقدار معینی بخاطر آن در دیدن محزون نمی شود. این فروشنده همچنین می گوید: متأسفانه قشر ضعیف جامعه معمولاً از عسل تقلبی مصرف می کنند که مشکلات فراوانی از یکسره دیابت، کاهش سطح گیرایی، شش چرب، بیماری های پوستی، زکام تاک و بلای ناگهانی هلیکوباکتر پیلوری (باکتری که عامل بیماری های گوارشی، زخم معده و ابتدای روده می شود) را به دنبال خواهد داشت. با اشاره به بازار عرضه و تقاضای انگبین تو شرایط سخت اقتصادی می افزاید: با اضافه جمعیت، فروش این جنس محصولات نیز افزایش می یابد اما این فرمان برهان بر توفیق اقبال و میدان مناسب نمایش و تقاضای شیرینی محو بلکه مدال دهنده بی اطلاعی آدم از مضرات شیرینی قلابی است که بایدکنترل شود. رکود بازار
یکی از تولیدکنندگان میزان ملک و استان تو خصوص سرانه تولید و مصرف شیرینی طبیعی استان می گوید: با توجه به وجود شهد تقلبی و زنبور ندیده تو بازار فروش، سرانه تقاضای راسته جلوه گر نیست، اما به طور میانگین می قابلیت گفت سرانه کاربرد عسل تو هر خانوار یک کیلوگرم است و تولید هر کندو نیز تو کردستان از ۳ تا ۵ کیلوگرممتغیر است. «موسی شریفی» در ادامه می افزاید: انگبین محصولی تشریفاتی است و استفاده آن جزو ضروریات نیست، بنابراین داخل حال فراهم با وجود مشکلات اقتصادی، ابتیاع آن با فترت مواجه شده و نسبت به سال های گذشته ۷۰ درصد کاهشیافته است.
این تولیدکننده با رمز به تولید عسل در فدایی از فصل های سال اظهار می درنگ: با گرده افشانی و تولید شهد، انگبین غریزی در اواخر بهار تا اواسط تابستان برداشت می شود و انگبین تغذیه ای که پروسه ای استثنا دارد و از شکر برای تولید آن استفاده می شود، در اواخر تابستان برداشت می شود.
شریفی در تک کوچ اعطا کردن زنبورها در فصل های سرد سال می گوید: این فقره به رخساره مدیریتی و سلیقه ای انجام می شود و بیشتر زنبورها را با نظارت جهاد کشاورزی و دامپزشکی به مناطق جنوبی بسان دزفول، بندر، شوشتر، بوشهر و دیگر استان های گرمسیر و دارای گیاهان زنبور دوست کوچ داده می شود. کیفیت بالای عسل کردستان
مدیرعامل هم گذاری زنبورداران کردستان می گوید: طبق آخرین آمار درون سال گذشته ۷ هزار و ۲ نفر زنبوردار و تولیدکننده درون سطح استان فعالیت دارند و تولید شیرینی نیز بوسیله هزاره ۳۴۹ تن رسیده است. «مهران محمدی خواه» ادامه می دهد: استان کردستان تو بیشتر موارد از جمله آب وهوا، طبیعت و پوشش گیاهی از وضعیت نیکی بخاطر صنعت زنبورداری برخوردار است و در چند سال اخیر این شرایط رو به رشد بوده و امیدواریم این روند در آینده نیز ادامه داشته باشد. محمدی خواه می گوید: شهد استان از دید کیفیت جزو رده های شروع تو سطح سرزمین و بیشتر به صورت طبیعی تولید می شود، در حالی که ظرفیت تولیدی نسبت بوسیله حجم محیطی آن ناچیز است و برای اضافه قدری تولید باید مدیریت صحیح، استفاده از تکنیک ها و وضع های متاخر مدیریتی و پرورشی افزایشیابد.
رئیس هم گذاری زنبورداران استان با رمز به همدستی جهاد کشاورزی با این اتحادیه می افزاید: طرح توسعه زنبورداری یکی از طرح هایی است که بوسیله کمک آن تعامل عطا بین هم گذاری و سازمان جهاد کشاورزی خلق کردن شده است. داخل این طرح مشترک بعد از آموزش های لازم به زنبورداران کلونی های مجانی تو اصالت آنها استراحت می گیرد و در رخساره موفقیت و تولید شیرینی به عنوان زنبوردار شناساندن و تسهیلان لازم بوسیله آنها دلبستگی می گیرد. محمدی خواه اظهار می کند: عسل کردستان از ارج غذایی انعام برخوردار است، به همین دلیل قیمت این کالای لوکس نسبت به سایر استان ها بیشتر است. در حال حاضر همچنین به عقب تأسیس کارخانه برای عرضه و تجاری سازی مناسب این ثمر هستیم و امیدوارم با جدیت همگی جانبه این امر جستجوگر شود.
درباره این سایت