«رفتار ما آینده ما را می سازد» شعار روز جهانی غذا تو سال ۲۰۱۹ است. در دنیای کنونی از آنجا که شهرنشینی توسعه یافته، رژیم و مراسم غذایی سالم نیز با سرعتی فزاینده به سمت رژیم های غذایی ناخوش و همچنین سبک زندگی بی تحرک پیش رفته و سبب افزایش نرخ چاقی در خاندان امروز شده است. در قرن حاضر، سوء تغذیه در بیشتر جوامع به خاص در کشورهای دنیا سوم بحران موکد به احصائیه می جوی. سوء تغذیه یا به عبارتی هر رویه انحراف از تغذیه طبیعی که سبب حاضر بودن دسترسی بدن به مواد حقیقی غذایی باشد از دلایل مهم مصیبت های جسمانی و روانی تو گیتی است.
مشغولیت ذهنی ۸۰ درصد از مردم دنیا دستیابی به غذاست، سقوط غذا و مواد غذایی مورد نیاز بدن برای بسیاری از مردم جهان به مشکلی مبصر دگرگونی شده است. بر شالوده آمارهای اعلام شده از لفظ فائو، اینک بسیار از ۸۱۵ میلیون نفر در جهان از سوء تغذیه رنج می برند. جنگ، شرایط آب و آسمانی وخیم ناشی از تغییرات اقلیمی، رکود اقتصادی و سرعت فزاینده پدیده چاقی و اضافه وزن مسیر صعود تو مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه را با بغرنج مواجه کرده است و این در حالی است که میلیون ها نفر گرسنه اند، ۶۰۰ میلیون نفر از چاقی رنج برده و ۱.۳ میلیارد نفر دیگر نیز دچار اضافه وزن هستند.
از اهداف روز جهانی غذا می نبوغ بوسیله تشویق و تهییج پیرو ها، سران دولت ها، مراکز بین المللی و نهادهای غیردولتی به اضافه تولید محصولات کشاورزی و همچنین به اغوا برای برقراری ارتباط کشورهای در حال توسعه به اراده همکاری های اقتصادی و کشاورزی و حمایت های متقابل متخصص بخاطر کاهش آمار گرسنگی در دنیا اشاره کرد.
تکثیر آگاهی عمومی و توجه دادن آن ها به روانی گرسنگی، سوء تغذیه و استفاده از رژیم غذای سالم از دیگر اهداف این روز است. رژیم غذایی بیمار عامل ریسک اصلی مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی، دیابت و برخی عطارد ها است. سر غذایی مریض علاوه کنار اینکه یک پنجم مرگ ومیرهای سراسر جهان را داخل بر می گیرد، نفقه ای کلان نیز بوسیله جزء مصونیت تحمیل می کند. پیش بینی ها علامت می دهد که این تعداد تا سال ۲۰۲۵ به یک نفر از دو نفر خواهد رسید.
بنابراین، این پرسش مهم مطرح می شود که چه باید کرد؟ اول این که چون طالع ها مدیریت اصلی را تو کشورهای خود به عهده دارند، باید برنامه مشخصی با چشم اندازی پدیدار برای دسترسی همگانی به غذای سالم و از بین بردن گرسنگی و همین نعوظ آموزش عمومی در اجازه امر خود داشته باشند. دوم، کوشش نهادهای آدم نهاد و همین طور رسانه های همگانی و شبکه های مدنی است که تو این جا می توانند نقش موثری بخاطر افزایش آگاهی عمومی و توجه آدم بخاطر برگزینی سبک عمر تندرست داشته باشند.
تو پیش قبض چنین رویکردی نسبت به غذای سالم، می تواند ما را امیدوار بطی ء که در روز جهانی طعام با ابداع دریافتن تعهد و همدلی و تلاش بخاطر زندگی تندرست همچنان کوشا باشیم.
درباره این سایت